Even voorstellen: maak kennis met onze 5 nieuwe teammembers

“Mijn naam is Emma, en ik ben stagiair bij Enjoy Today. Tijdens mijn stage help ik bij het organiseren van events binnen de UvA en HvA, op het gebied van eten en drinken. Ik ben dol op kunst, zoals je misschien al gemerkt had, en ben dan ook blij dat ik mijn creativiteit in deze stage kwijt kan!”

“Een wereld van pointillisme en expressionisme, mijn favoriete werk. Een lang proces, maar dan heb je ook een prachtig resultaat! Dit is iets wat bij alle soorten werk natuurlijk van toepassing is, dus ook bij mijn stage. Daarnaast is mijn passie om de wereld te bewonderen voor al zijn pracht en praal wat mij dreef om voor een ruim (en vooral groen) denkende organisatie zoals Enjoy Today te kiezen.”

Emma

Stagiair: Community Assistant

“Hallo, mijn naam is Toon en ik ben stagiair bij Enjoy Today. Ik word in deze stage vooral aangetrokken door het thema duurzaamheid. Ik vind dit een erg interessant onderwerp en hoop daarom hier veel over te leren komend halfjaar. Tijdens deze parttime stage ben ik bezig met het organiseren van verschillende events en probeer ik mijn collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen.”

“Ik ga samen met mijn mede-stagiaires thema’s als duurzaamheid onder de aandacht brengen bij studenten en medewerkers van de UvA en HvA. Heb je een idee voor een leuke actie of zin om met ons samen te werken? Stuur een bericht en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!”

Toon

Stagiair: Community Assistant

“Mijn naam is Jelísha en ik loop de komende tijd stage bij Enjoy Today. Samen zullen wij zorgen voor een nóg gezelligere community op het gebied van food en drink. Ik ben benieuwd naar alle nieuwe mogelijkheden die ik zal ontdekken tijdens de stage en ik ben vooral benieuwd naar alle culinaire creaties van de lokale ondernemers die ik ga tegenkomen. Wil jij jouw ervaringen en ideeën op het gebied van onze food community en duurzaamheid delen? Laat het mij weten en dan zie ik je hopelijk snel!”

Jelísha

Stagiair: Community Assistant

“Mijn naam is Renoeka, en ik ben stagiaire bij Enjoy Today. Het komende jaar ben ik de helpende hand van de Community Manager van Enjoy Today. Ik houd mij bezig met het bedenken en organiseren van events, rondom eten en drinken, op de campussen van de UvA en HvA. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Vandaar dat ik mijn oog heb laten vallen op deze stage bij Enjoy Today. Ik vind het een leuke creatieve uitdaging om hier aan de slag te gaan.”

“Ik hoop met deze stage een steentje bij te dragen aan de Enjoy Today community en de campussen nog gezonder, duurzamer en gezelliger te maken!”

Renoeka

Stagiair: Community Assistant

“Hallo community! Ik ben Lars, de gloednieuwe stagiair bij Enjoy Today. Waar ik me vooral mee bezig houd, is het organiseren van activiteiten om de community beter te leren kennen en te vergroten. Dit betekent dat ik vaak op pad ben en veel in contact kom met jullie, de community. Die activiteiten omvatten alles wat ik stiekem zelf ook heel leuk vind, zoals gezond (en lekker!) eten.”

“Als het te maken heeft met gezondheid en duurzaamheid, ga ik er mee aan de slag. Dus als je me een keer rond ziet lopen, spreek me vooral aan voor een goed gesprek!”

Lars

Stagiair: Community Assistant

FOOD SERVICE

COLLABORATION