Lokale ondernemers nieuws

D’Aydin

D’Aydin

De-Aydin is gespecialiseerd in authentieke Turkse gerechten en heeft voor ieder wat wils. Van vegetarische gerechten tot de meest gangbare Turkse vlees gerechtenFOOD SERVICE COLLABORATION

Lees meer
Karma Shoarma

Karma Shoarma

Sciencepark van 1 januari tot en met 1 maart.Roeterseiland (REC H) van 2 maart tot en met 29 maart. Heb jij al wat geproefd bij Karma Shoarma?  FOOD SERVICE COLLABORATION

Lees meer
Woest

Woest

Heb jij al wat geproefd bij Woest? Bij WOEST draait alles om de persoonlijke voorkeur. Qua vlees bieden we de originele bratwurst, currywurst of de vega variant. Als de keuze is gemaakt maak je het broodje af aan de topping bar. Daar vind je verschillende soorten...

Lees meer
Oma’s Soep

Oma’s Soep

Leeuwenburg van 21 oktober 2019 tot en met 29 maart 2020.  Heb jij al wat geproefd bij Oma's Soep? Met Oma's Soep komen jonge vrijwilligers en ouderen bij elkaar door heel Amsterdam om gezamenlijk heerlijke verse soepen te maken. Na een gezellige ochtend koken wordt...

Lees meer
Tapi ’n Bowls

Tapi ’n Bowls

Wibauthuis (WBH) van 3 februari tot en met 1 maart. Leeuwenburg van 2 maart tot en met 29 maart. Heb jij al wat geproefd bij Tapi an Bowls? Dit jonge, ondernemende stel deelt hun passie in eten, reizen en het combineren van verschillende smaken en culturen. Zij...

Lees meer
Nom Nom

Nom Nom

Roeterseiland (REC H) van 26 augustus 2019 tot en met 1 maart 2020.Wibauthuis van 3 maart tot en met 29 maart. Heb jij al wat geproefd bij Nom Nom? Nom Nom neemt je mee naar hun roots, de straten van Vietnam waar met minimale producten de maximale smaak en beleving...

Lees meer
Sap-Je

Sap-Je

Bij Wibauthuis van 26 augustus 2019 tot en met 1 maart 2020.Sciencepark van 2 maart tot en met 3 mei. Heb jij al wat geproefd bij Sap je?FOOD SERVICE COLLABORATION

Lees meer
Amsterbammetje

Amsterbammetje

Bij Sciencepark 4 november t/m 1 december. Heb jij al wat geproefd bij Amsterbammetje Truck? De Amsterdams bravoure in de inspiratie voor de foodconcepten van Amsterbammetjes. Amsterdamse humor, duurzaamheid en lokale producten zijn terug te vinden in de heerlijke...

Lees meer
Brothers in the hood

Brothers in the hood

Bij Nicolaes Tulphuis van 7 oktober 2019 t/m 29 maart 2020. Heb jij al wat geproefd bij Brothers in the hood? Men neme: twee chef-koks, heel veel smakelijke en verse ingrediënten. Combineer dit en je hebt de succesformule van Brothers in the Hood, ‘quality streetfood...

Lees meer
Amsterbammetjes

Amsterbammetjes

Heb jij al wat geproefd bij Amsterbammetjes? Dit hele collegejaar staat Amsterbammetjes op de locatie Oudemanhuispoort. Deze historische Amsterdamse locatie past perfect bij het concept van Amsterbammetjes wat zich richt op duurzame, lokale producten met een...

Lees meer
StrongFood

StrongFood

In het Wibauthuis van 26 augustus 2019 tot en met 1 maart 2020.Sciencepark van 2 maart tot en met 3 mei. Heb jij al wat geproefd bij StrongFood? Deze ondernemer is STRONG in veganistisch, suikervrij, glutenvrij, vegetarisch en biologisch FOOD. “Goede voeding is een...

Lees meer
Lokale ondernemer

Lokale ondernemer

Benieuwd naar de lokale ondernemers op jouw campus?    Houd onze website in de gaten en ontdek welke lokale ondernemer jij kan vinden in het nieuwe studiejaar! Wij zijn continue bezig met het up to date houden van de informatie op onze website. Ook zorgen wij...

Lees meer
Tasty Indian Bites

Tasty Indian Bites

ALO 3 februari tot en met 1 maart.Sciencepark 3 maart tot en met 29 maart. Heb jij al wat geproefd bij Tasty Indian Bites? Ontdek alle met liefde gemaakte Indiase maaltijden. De eigenaren van Tasty Indian Bites willen met hun gerechten hun oma's trots maken met vers...

Lees meer
Bowls & Buns

Bowls & Buns

Roeterseiland (REC H) van 26 augustus 2019 tot en met 29 maart 2020. Sciencepark van 2 januari tot en met 1 maart. Heb jij al wat geproefd bij Bowls & Buns? Bij Bowls & Buns geloofd dat balans de sleutel is voor een fit en gelukkig leve. Gezonde eetgewoonten...

Lees meer
Couscous

Couscous

In het Wibauthuis van 26 augustus 2019 tot en met 1 maart 2020.Sciencepark van 2 maart tot en met 3 mei. Heb jij al wat geproefd bij de Couscous bar? 'Made by mamas' is de slogan van de couscouslady's Nadia en Samira, zij maken heerlijk homemade marokkaanse gerechten....

Lees meer
Warung Wanto

Warung Wanto

Sciencepark van 3 februari tot en met 1 maart.  Heb jij al wat geproefd bij Warung Wanto? Warung Wanto ‘Wereldvercateraar‘ kookt (con)Fusion Indo Food. Eten is voeding, niet alleen vulling. Heilzaam en lekker is het devies . Beleef de authentieke smaak van Indonesië...

Lees meer
Tasha’s Kitchen

Tasha’s Kitchen

Wibauthuis van 2 maart tot en met 3 mei. Heb jij al wat geproefd bij Tasha's Kitchen? Tasha's Kitchen staat bekend om heerlijke homemade gezonde maaltijden. Haar roots liggen in Afrika en ze is een echte wereldreiziger op het gebied van eten. Dat zie en proef je terug...

Lees meer
Soeperlekker

Soeperlekker

Bij HES van 4 november t/m 1 december. Heb jij al wat geproefd bij Soeperlekker? Soeperlekker serveert internationale, super smaakvolle, gezonde en vegetarische/vegan soepen. Een echte aanrader is de spicy peanut soep! Alle soepen worden elke dag vers...

Lees meer
Smeer ‘em

Smeer ‘em

In het Wibauthuis van 26 augustus 2019 tot en met 29 maart 2020. Heb jij al wat geproefd bij Smeer 'em? Smeer ‘em wordt gerund door Linda en Rick, een enthousiast en gedreven koppel. Roelerend op de UvA en HvA campussen staat deze ondernemer bekend om de vier...

Lees meer
Arriba Arepas

Arriba Arepas

Heb jij al wat geproefd bij Arriba Arepas? Arriba Arepas wordt gerund door Timea en Chris. Deze ondernemers staan bekend om de Arepa (een glutenvrij maisbroodje) gevuld met lekkers, zoals een langzaam gegaarde orange chicken of de vegan optie met gebakken banaan,...

Lees meer
Zoetekauw producten

Zoetekauw producten

De eerste ZOETEKAUW producten liggen sinds dinsdag 11 april in de winkel. Kom snel langs om de Zoetekauw Appel-Kaneel Ringen of de banaan haverreep te proberen! We horen graag wat jij ervan vindt. Ben je deze week niet meer op het Dr. Meurerhuis. Wees niet getreurd!...

Lees meer
UvA students love Lithuanian cheesecakes!

UvA students love Lithuanian cheesecakes!

Dutchies love their peanut butter, licorice and ‘hagelslag’. So when we go on holiday we will make sure we bring our own Dutch goodies with us. Sounds familiar?  The same happened to Vincentas and Vilius, two UvA students’ economics and business, from Lithuania. They...

Lees meer
De lokale ondernemers!

De lokale ondernemers!

Welke lokale ondernemers vind je waar? De UvA geeft vanaf 1 januari 2017 samen met Cormet invulling aan een nieuw concept eten en drinken. Cormet als nieuwe partner en hoofdaannemer contracteert lokale Amsterdamse ondernemers die wisselend over de verschillende...

Lees meer
Lokale ondernemers, een tipje van de sluier…

Lokale ondernemers, een tipje van de sluier…

Vanaf januari zullen gefaseerd steeds meer lokale ondernemers hun intrede doen in de BASES op de diverse campussen van UvA en HvA. Alvast een tipje van de sluier... HvA Dr. MeurerBASE; Green is the new black! SNCKBR maakt met duurzame ingrediënten comfort food dat...

Lees meer