Maas Vending

Maas catering bedrijf voor onder andere de universiteiten en hogescholen van Amsterdam. Duurzaamheid staat bij MAAS in een hoog vaandel en daarom besteden zij veel aandacht aan het bereiken van de De Sustainable Development Goals. Dit wordt gedaan in 4 gedifferentieerde ontwikkelingsdoelen, allemaal met een ander focuspunt zoals: geen armoede, eerlijk werk en economische groei, klimaatactie en partnerschap om doelstellingen te bereiken. Met deze doelstellingen in acht streeft MAAS naar een duurzamere toekomst voor iedereen.

Agenda

 

Investeren in lokale initiatieven

Met het duurzaamheidsprogramma IMPACT@ORIGIN verplaats MAAS permanent elementen uit de waardeketen van West-Europa naar het land van oorsprong. Met Harper’s Single Origin doen zij dat door de thee te verwerken en te verpakken in Nepal. De theebladeren worden met zorg en aandacht handmatig geplukt.

Harper’s Single Origin zorgt voor een eerlijke prijs voor de plantagemedewerkers en investeert in verbeterde arbeidsomstandigheden. MAAS helpt de boeren met certificering, onderwijs, kennis en export en wij investeren in lokale initiatieven. Een groot deel van de waardeketen blijft in het land van oorsprong. IMPACT@ORIGIN dus!

Lees hier meer.

 

Hergebruik bekers

MAAS ondersteund het efficiënt inzamelen van kartonnen koffiebekers en PET-flessen op de werkvloer. Op deze manier wordt het materiaal opnieuw gebruikt voor andere producten. Daarnaast ondersteund MAAS ook het stimuleringsprogramma van hergebruik door het noteren van de eigen naam en favoriete consumptie aan te kruisen. Zo kunnen de studenten en medewerkers de bekers de gehele dag gebruiken! 

Lees hier meer.

FOOD SERVICE

COLLABORATION