Social wall

Benieuwd naar onze social media kanalen? Dan ben je hier op het goede adres. Vind hier je Facebook, Instagram, TikTok of YouTube post!

Zie hier onze actuele berichten:

Uburyo Coffee

Uburyo Coffee is de nieuwe lokale ondernemer op Benno Premsela Huis vanaf 30 augustus 2021. Hun zoektocht naar de beste koffieboon begon in Rwanda, het land van de duizend heuvels. Een groep plaatselijke inwoners uit de regio Cyangugu, vele overlevenden van de...

Meer dan de helft van het assortiment is vega!

In het restaurant op de campus Fraijlemaborg is het assortiment aangepast! Er zijn meer vega gerechten bijgekomen waardoor nu meer dan de helft van het assortiment vegetarisch is! Wat een goede verandering!   We weten allemaal dat minder vlees eten goed is voor de...

Elke Melk bij koffiebar Orange Heart op Nicolaes Tulphuis

Op de campus Nicolaes Tulphuis wordt bij Orange Heart Coffee gebruik gemaakt van Elke Melk in de koffie. Elke Melk is de eerste (en tot nu toe enige) die per koe wordt gemolken. Iedere koe heeft dus zijn eigen fles. De koeien lopen zelf de melkmachine binnen wanneer...

Opmerkelijke vacature voor afgestudeerde foodies!

Voor de (bijna) afgestudeerde studenten willen wij regelmatig een vacature voorbij laten komen om het aanbod te tonen van verschillende FOOD ondernemers. Vandaag is het een vacature van CIRFOOD, de cateraar van UvA/HvA. Zij werken namelijk samen met lokale ondernemers...

Studentenrecept – Voedzame havermoutmuffins met appel en kaneel

Ontbijt/tussendoortje12 muffins Ingrediënten:  200 gram havermout   1 zakje bakpoeder   1 banaan   2 eieren  200 ml (plantaardige) melk  1 grote appel (of 2 kleine)  2 theelepels kaneel (hoeveel naar smaak)   40 gram rozijnen   1 zakje vanillesuiker   Handje...
Facebook_2-removebg-preview

1 month ago

Enjoy Today Amsterdam
Het assortiment in het restaurant van de campus Fraijlemaborg is voor meer dan de helft vegetarisch! Hierdoor kunnen er meer lekkere vegetarische keuzes gemaakt worden! Hoe zou jij dit vinden op jou campus? Laat het ons weten! https://enjoytoday.amsterdam/meer-dan-de-helft-van-het-assortiment-is-vega/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Enjoy Today Amsterdam
In het laatste artikel van de serie No Waste Today willen we aandacht besteden aan wat er allemaal tot in detail verloren gaat wanneer er voedsel wordt verspild. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de energie wat het heeft gekost om het product te maken en te vervoeren. Hier mogen we wat meer bij stil staan. Het hele artikel is gratis te lezen op onze website: https://enjoytoday.amsterdam/voedselverspilling-in-combinatie-met-duurzaamheid/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Enjoy Today Amsterdam
Wij communiceren natuurlijk veel over eten en drinken, maar wat we eigenlijk stiekem liever doen is lekker eten. Van lekker vers broodje in de kantine tot een culinair drie gangen maaltijd. Wij kunnen daar intens van genieten! Jij ook? ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Enjoy Today Amsterdam
Bij de koffiebar Orange Heart Coffee op het Nicolaes Tulphuis worden de cappuccino’s gemaakt van Elke Melk. Hij is 1 van de 4 espressobars in Nederland die deze melk gebruikt. Elke Melk wordt gemaakt met respect voor dier en milieu en de koeien worden op een andere manier gemolken dan de ‘normale’ melkkoeien. In het artikel dat vandaag online is gekomen kan je lezen hoe dat in zijn werk gaat. Link: https://enjoytoday.amsterdam/elke-melk-bij-koffiebar-orange-heart-op-nicolaes-tulphuis ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Enjoy Today Amsterdam
Wist je dat lactose-intolerantie vaak wordt verward met koemelkallergie? Dit is namelijk niet hetzelfde. Eén van de verschillen is dat je met lactose-intolerantie wordt geboren en kan je niet overheen groeien. Dat kan dus (meestal) wel bij een koemelkallergie. ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Enjoy Today Amsterdam
In de serie No Waste Today willen we ook aandacht besteden aan de onderzoeken die worden uitgevoerd op het gebied van voedselverspilling. Zo zijn er afstudeerstudenten geweest die hebben onderzocht hoe de voedselverspilling bij de banqueting (catering) afdeling zo veel mogelijk gereduceerd kan worden. Dit onderzoek is kort samengevat in het artikel wat gratis te lezen is op onze website: https://enjoytoday.amsterdam/afstudeeronderzoek-over-voedselverspilling-bij-banqueting/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Enjoy Today Amsterdam
Wie herkent dit? Wij in ieder geval wel! Welkom bij de club! #teamalwayshungry ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Enjoy Today Amsterdam
Vanaf nu zullen er met enige regelmaat wat vacatures voorbijkomen op onze social media kanalen. De eerste vacature voor de (bijna)afgestudeerde/geïnteresseerden is van CIRFOOD, de cateraar van UvA/HvA. Zij zijn opzoek naar een Local Foodie Scout. Ben jij dus communicatief sterk en weet je de nieuwste foodtrend te scouten in hartje Amsterdam? Kijk dan voor meer informatie op deze pagina: https://enjoytoday.amsterdam/opmerkelijke-vacature-voor-afgestudeerde-foodies/ ... See MoreSee Less
View on Facebook
tiktok-removebg-preview