Lokale ondernemers, een tipje van de sluier…

Vanaf januari zullen gefaseerd steeds meer lokale ondernemers hun intrede doen in de BASES op de diverse campussen van UvA en HvA. Alvast een tipje van de sluier…

HvA Dr. MeurerBASE; Green is the new black!

SNCKBR maakt met duurzame ingrediënten comfort food dat finger licking good, matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij, koolhydraatarm, vegetarisch of veganistisch is – en altijd vrij van bullshit blijft. Het is zelfs niet bereid in een omgeving waar bullshit verwerkt wordt. It’s the good, the bad and the healthy.

UvA Universiteitsbibliotheek; Driedubbele culinaire tosti’s

Toastable houdt van tosti’s, maar dan van echte tosti’s. Goed brood, veel kaas, alles wat lekker smaakt ertussen, super krokant getoast en natuurlijk een hemelse dipsaus! Jaren geleden zijn wij begonnen met het maken van serieuze culinaire tosti’s. Kip, bacon, kerrie, paprika, kaas. Gorgonzola, peer, walnoot, balsamico. Geitenkaas, courgette, honing, zongedroogde tomaat, spinazie. Drie boterhammen, twee lagen toppings. Wist je dat onze tosti’s soms wel 8 cm hoog zijn voordat we ze in de grill doen?

En dit is nog maar het topje van de spreekwoordelijke ijsberg. Houd de website en Facebook in de gaten voor meer nieuws.