Eet- en drinkbehoefte generatie Z
Dit onderzoek is uitgevoerd door Souhaila Chorcho, Myrthe Fromm en Emily Cheung welke gaat over de aansluiting van de kantine in het HvA Wibauthuis op eet- en drinkbehoefte van generatie Z. Ze vroeg zich af welke factoren er een rol spelen bij het eet- en drinkgedrag van generatie Z in de kantine van het Wibauthuis. Het bleek dat de eet- en drinkbehoefte van generatie Z veranderd. Hier moet zo goed mogelijk op worden ingespeeld. Daarom gaat er een enquête worden afgenomen om erachter te komen wat de behoeften van generatie Z zijn. Om welke reden kiest de generatie Z er bijvoorbeeld voor om naar de ondernemer buiten het Wibauthuis te gaan in plaats van naar de kantine?
Creators
Souhaila, Myrthe en Emily
Souhaila Chorcho, Myrthe Fromm en Emily Cheung zijn studenten bedrijfskunde MER. In samenwerking met Enjoy Today hebben ze een onderzoek gedaan naar de eet- en drinkbehoefte van generatie Z.