Eet- en drinkbehoefte generatie Z

Home          Projects          Eet- en drinkbehoefte generatie Z

Dit onderzoek is uitgevoerd door Souhaila Chorcho, Myrthe Fromm en Emily Cheung welke gaat over de aansluiting van de kantine in het HvA Wibauthuis op eet- en drinkbehoefte van generatie Z. Ze vroeg zich af welke factoren er een rol spelen bij het eet- en drinkgedrag van generatie Z in de kantine van het Wibauthuis. Het bleek dat de eet- en drinkbehoefte van generatie Z veranderd. Hier moet zo goed mogelijk op worden ingespeeld. Daarom gaat er een enquête worden afgenomen om erachter te komen wat de behoeften van generatie Z zijn. Om welke reden kiest de generatie Z er bijvoorbeeld voor om naar de ondernemer buiten het Wibauthuis te gaan in plaats van naar de kantine?

Creators

souliala-2

Souhaila, Myrthe en Emily

Souhaila Chorcho, Myrthe Fromm en Emily Cheung zijn studenten bedrijfskunde MER. In samenwerking met Enjoy Today hebben ze een onderzoek gedaan naar de eet- en drinkbehoefte van generatie Z.