Pasteitjes met champignon en bosui

Dit recept is heerlijk winters. Lekker warm, maar wel met een frisse smaak. Het recept is helemaal vegetarisch en is zo gemaakt!

Ingrediƫnten

  • Doos pasteitjes
  • 1 bakje champignons
  • 1 potje beschamelsaus
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 1 bakje vegetarische kip
  • Spitskool
  • Bosui
  • Scheutje olijfolie

Stap 1

Verwarm de oven op 160 graden.

Stap 2

Snijd de spitskool.

Stap 3
Doe een scheutje olijfolie in de pan.

Stap 4

Snijd het groene deel van de bosui en het witte deel apart.

Stap 5

Roer de spitskool in de pan.

Stap 6
Zet de pasteitjes in de oven.

Stap 7

Doe de champignons bij de spitskool en bak dit 3 minuten.

Stap 8

Bak de vegetarische kip goudbruin.

Stap 9
Doe de kip bij de spitskool en champignons. Voeg hier ook de bosui en de twee theelepels kerriepoeder aan toe.

Stap 10

Voeg het sausje toe aan het mengsel en roer alles door elkaar heen.

Stap 11

Haal de pasteitjes uit de oven en giet het sausmengsel er over heen.

 

Toch fijner om er een beeld bij te hebben? Klik dan op het tik tok symbool hierboven en zie hoe het recept wordt gemaakt!