BRIO

Vanaf 24 januari 2022 komt BRIO ook bij REC H restaurant te staan.

Wij zijn brio! Twee jonge ondernemers, Guido de Groot en Rajeev Singh, met een passie voor koken. Na beiden jarenlange ervaring opgedaan te hebben in de horeca, eerst als bijbaan naast onze studies en vervolgens als fulltimebaan, was het tijd om iets voor onszelf te beginnen. Al snel kwam het idee om vanuit onze eigen foodtruck brioche bollen te verkopen. Belegde brioche bollen natuurlijk.

Brioche brood is een steeds populairder wordend brood en steeds vaker te zien op menukaarten. Brio serveert in een esthetische verpakking belegde brioche bollen en is hiermee een uniek en aantrekkelijk broodjesconcept. Inspiratie voor gerechten doen wij op uit gerechten over de hele wereld en verwerken dit in één passende stijl. We maken zoete, warme en koude belegde brioche bollen en bieden daarmee voor ieder iets wils.

Future safe eten en drinken op de campus: Brio

Vanaf januari 2022 staat de onderneming Brio op Roeterseiland. Ik, Kyra, heb kennis gemaakt met deze ondernemer en vertel in dit artikel meer over hoe ze begonnen zijn en hoe ze met duurzaamheid omgaan.

Food&Finds: BRIO

Food&Finds is je beste vriend als het gaat om het spotten van het lekkerste eten en drinken op jouw campus. Elke week wordt er een nieuw artikel geplaatst van een lokale ondernemer, restaurant of café op verschillende locaties van de UvA en HvA. BRIO staat vanaf nu op Roeterseiland! Brio serveert in een esthetische verpakking belegde brioche bollen en is hiermee een uniek en aantrekkelijk broodjesconcept.

Social Media

Benieuwd wat wij plaatsen op Facebook, Instagram en TikTok? Neem dan eens een kijkje op onze social wall!

Neem ook eens een kijkje op het Linkedin account van Enjoy Today!