Couscoussalade van studenten Voeding en Diëtetiek verkrijgbaar in restaurant DMH

De komende dagen kunnen studenten en medewerkers in het Dr. Meurerhuis genieten van een heerlijke maaltijdsalade. Enjoy Today was er vandaag bij toen drie enthousiaste studenten voeding en diëtiek de salades klaarmaakten.


Laura van Dijk, Rick Kroegman en Leon Linger bereiden de salade

De couscoussalade is samengesteld door Group 23, bestaande uit 6 eerstejaars studenten: Laura, Irene, Jasmijn, Mees, Roos, Roseanne en Shanna. Deze studenten hebben dit gerecht bedacht voor het vak ‘Project Catering Concepts’.

Veganistisch, vegetarisch of vlees
De maaltijdsalades zijn vanaf vandaag in drie varianten verkrijgbaar en zijn gevuld met couscous, komkommer, bosui, dadels, een milde peper, knoflook, amandelen, geitenkaas en kipfilet.

Je betaalt €4,60 voor de veganistische salade, €5,20 voor de vegetarische en €6,70 voor de vleesvariant.

Geniet van deze heerlijke salades!