Onderzoek nieuws

Co-creatie met stakeholders

Co-creatie met stakeholders

Om beter invulling te kunnen geven aan vraag en behoefte op de diverse campussen van UvA en HvA is het van belang dat het community management (ET), beter inzicht verkrijgt in de stakeholders, binnen de doelgroepen en de deelnemende ondernemers, alsmede externe invloeden.

Lees meer
Onderzoek naar de logistieke mogelijkheden om meer lokale producten op het menu van HvA studenten en medewerkers te krijgen.

Onderzoek naar de logistieke mogelijkheden om meer lokale producten op het menu van HvA studenten en medewerkers te krijgen.

15 Studenten van de opleidingen Logistics Engineering en Logistics Management van de HvA hebben een onderzoek gedaan naar de logistieke mogelijkheden om meer lokale producten op het menu van de HvA studenten en medewerkers te krijgen. Hiervoor hebben ze de logistieke mogelijkheden van drie verschillende concepten onderzocht. Deze zijn:

Lees meer
Marketingplan catering UvA & HvA

Marketingplan catering UvA & HvA

Jaap, Wesley, Joeri en Tommer willen met dit onderzoek inzicht krijgen in de behoeften van de doelgroep van de catering binnen de UvA en HvA die betrekking hebben op de dienstverlenende voorzieningen en het aanbod omtrent catering, om vervolgens een marketingplan op te leveren voor de UvA en HvA waarin deze behoeften centraal staan.

Lees meer
Onderzoek kantinebezoek tijdens en na COVID-19

Onderzoek kantinebezoek tijdens en na COVID-19

Studenten van HvA Master Digital Design hebben onderzoek gedaan naar het kantinebezoek tijdens en na COVID-19. Hoe kunnen studenten zo veilig mogelijk gebruik maken van de kantines en hoe kunnen de kantines zorgen voor een positief effect.

Lees meer
Eet- en drinkbehoefte generatie Z

Eet- en drinkbehoefte generatie Z

Dit onderzoek is uitgevoerd door Souhaila Chorcho, Myrthe Fromm en Emily Cheung welke gaat over de aansluiting van de kantine in het HvA Wibauthuis op eet- en drinkbehoefte van generatie Z. Ze vroeg zich af welke factoren er een rol spelen bij het eet- en drinkgedrag van generatie Z in de kantine van het Wibauthuis.

Lees meer
Onderzoek prijsbeleving

Onderzoek prijsbeleving

Lars Bolwerk heeft onderzoek gedaan naar de prijsbeleving in de restaurants van de UvA en HvA. Hij vroeg zich af hoe we de prijs van producten beter ervaren zonder dat de prijs daadwerkelijk verlaagd wordt?

Lees meer
Onderzoek weghalen plastic flessen

Onderzoek weghalen plastic flessen

Dit onderzoek is uitgevoerd door Emma en gaat over de attitude van studenten wanneer de plastic flessen niet meer verkocht worden. Hoe kan het niet verkopen van plastic flessen in de kantines door iedereen als iets positiefs ondervonden worden?

Lees meer
Onderzoek gezondere kantine

Onderzoek gezondere kantine

Met dit onderzoek wil Vera Prince achterhalen hoe ze het restaurant van het Dokter Meurerhuis gezonder kan maken. Vera gaat hiervoor een enquête afnemen om achter de behoefte en belangen van de studenten en medewerkers te komen.

Lees meer
Onderzoek naamsbekendheid

Onderzoek naamsbekendheid

In dit onderzoek kijk Toon Jongerius naar de naamsbekendheid van Enjoy Today. Hoe kan het bereik van de boodschappen van Enjoy Today vergroot worden. Op welke manieren kunnen wij bijvoorbeeld meer mensen bereiken met onze artikelen? En hoe zorgen we ervoor dat meer mensen weten wie wij zijn?

Lees meer
Onderzoek gezonde voeding

Onderzoek gezonde voeding

In dit onderzoek kijkt Jelisha Meijer naar gezonde voeding en hoe Enjoy Today de gezondere voedingskeuzes van de doelgroep kan beïnvloeden en vergroten. Op welke manier kan er een positieve stimulatie plaatsvinden bij het promoten van gezondere keuzes?

Lees meer
Stimuleren van duurzame consumptie

Stimuleren van duurzame consumptie

Amber, Karlijn, en Djuna zijn bezig met een onderzoek naar hoe studenten gestimuleerd kunnen worden om een duurzame aankoop in de kantines van de Amstelcampus te doen. Het aanbod in de kantines wordt op dit moment afgestemd op de vraag van de consument.

Lees meer

FOOD SERVICE

COLLABORATION